Teius
Portalul teiusenilor de pretutindeni
Lista Forumurilor Pe Tematici
Teius | Inregistrare | Login

POZE TEIUS

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
polly__
Femeie
24 ani
Brasov
cauta Barbat
24 - 47 ani
Teius / Info / LA ROMINA.......sau in ..?  
Autor
Mesaj Pagini: 1
razvano
Teiusean

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 5
Banuiesc ca sunt destui care stiu unde e bodega asta infecta. Vreau sa stiu si eu cum a obtinut autorizatie de functionare o astfel de ....bodega. E vesnic plini de betivi, indiferent daca sunt romani sau tigani. Vesnic se urla si e scandal acolo. Chiar totul e posibil ? Chiar nu mai poate omul sa stea in curte fara sa fie obligat sa asculte toate vulgaritatile lor???

pus acum 14 ani
   
bad girl
Teiusean

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1
bai razvane,(kao)lasa vrajeala asta ieftina ca pana la urma stim cu totii ca ai premeditat tu toata povestea asta din razbunare!!!!hahaha   si hai sa fim seriosi ca barul nu e deloc o bodega,si in plus romina e prea prea de treaba ca daca nu te dadea dracu mai demultttttttt nu dupa 5 ani!! daca era asa cum  ziceai in ziar era de mult inchis barul,dar tu incerci sa fraieresti pe toata lumea .hai mai dute la un pahar acolo ca si-asa esti un alcoolist prost.

pus acum 12 ani
   
vali
Teiusean

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1
barul e dat in chirie,la un baiat Dragos.nu e deloc naspa barul,ce tot se vorbeste atat ,e chiar placut sa stai la terasa acolo sau sa joci un biliard.nu sunt tigani sau scandaluri!! cel mai bine e sa vezi localul si dupaia sa vb.sa nu fim mai rai decat se poate ierta.

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la