Teius
Portalul teiusenilor de pretutindeni
Lista Forumurilor Pe Tematici
Teius | Inregistrare | Login

POZE TEIUS

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
AlinaMicu
Femeie
25 ani
Brasov
cauta Barbat
25 - 39 ani
Teius / Bun sau rau ... Teius in mass-media / Informatia  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Teius
Administrator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1910
Şapte tineri au murit sub un tir

Şapte tineri din judeţul Alba, printre care şi un fost jurnalist, şi-au pierdut viaţa, iar o adolescentă se zbate între viaţă şi moarte. Tragedia s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 1,30 pe DN 1, într-o curbă situată la ieşirea din oraşul Teiuş spre comuna Galda.
Cei opt tineri se întorceau de la o discotecă din zonă cu un autoturism Dacia 1310, AB04-FSF. Când au ajuns pe raza localităţii Galda, la kilometrul 394 + 870 de metri, şoferul Daciei, Nicolae Mădălin Giurcă (20 ani) din comuna Sântimbru, a pierdut controlul volanului, pe fondul oboselii şi netenţiei, iar autoturismul a pătruns pe contrasens şi s-a lovit frontal de tirul BC-2392/07-04, marca Mercedes Axor, aparţinând firmei Monade Com SRL Bacău, condus de Ioan Mitrea (47 ani) din localitate.
În urma impactului extrem de puternic, şapte dintre cei opt tineri au murit pe loc şoferul Nicolae Mădălin Giurcă (20 ani) din Galtiu / Sântimbru, precum şi Maria Ioana Hălălai (18 ani) din Teiuş, Ioana Petric (17 ani) din Teiuş, Adrian Traian Mitrea (22 ani) din Teiuş, Cosmin Ioan Pavel (18 ani) din Ghirbom şi Olga Bicinschi (16 ani), toţi elevi de liceu. În impactul violent produs între Dacie şi tir şi-a pierdut viaţa şi Alin Ştefan Suciu (23 ani) din Galtiu / Sântimbru, fost jurnalist de investigaţii în presa locală şi patron al unei discoteci din zonă. Singura supravieţuitoare a tragediei, Victoria Tăltăbeţ (17 ani) din Stremţ se zbate între viaţă şi moarte la Secţia de neurochirurgie a Spitalului Judeţean Sibiu, unde a fost internată în stare gravă.
Echipele de descarcerarea au lucrat o noapte întreagă pentru a scoate rămăşiţele tinerilor dintre fiarele contorsionate care aveau o înălţime de doar jumătate de metru.
Surse neoficiale susţin că, în momentul accidentului, Dacia avea farurile stinse, fapt confirmat şi de şoferul tirului. Poliţiştii au deschis o amplă anchetă în acest caz tragic, descoperind până acum că şoferul Nicolae Mădălin Giurcă primise în ultimele 2 luni un număr de patru amenzi pentru încălcarea regulilor de circulaţie. El avea permis de conducere din anul 2001.

Alina FECHETE
Duminică, 26 Octombrie 2003 - 04:45 PM

AMOS News )


pus acum 17 ani
   
Teius
Administrator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1910
Focar de pesta porcina în judeţul Alba
     
Un oraş din judeţul Alba este în carantină sanitar veterinară după ce într-o gospodărie a fost depistat un focar de pestă porcină.
Oraşul Teiuş se aflã în carantinã de gradul II, dupã ce inspectorii Direcţiei Sanitar Veterinare Alba au descoperit un focar de pestã porcinã clasicã. Purtãtorul de cuvînt al DSV Alba, Ioan Tãtucu, a declarat că pesta porcinã a fost descoperitã în gospodãria unui localnic din Teiuş, toţi cei trei porci fiind infestaţi. Animalele bolnave au fost incinerate pentru a nu răspândi boala, diagnosticul de pestã porcinã clasicã fiind stabilit de Laboratorul Sanitar Veterinar de Stat din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare Alba şi confirmat de Institutul de Diagnostic şi Sãnãtate Animalã Bucureşti. În prezent localitate Teiuş şi zona limitrofã se aflã în carantinã, iar târgul de animale din Teiuş a fost închis pe perioada carantinei. În luna iunie, în mai multe localitãţi din Alba s-a aplicat măsura instaurării carantinei dupã ce inspectorii Direcţiei Sanitar Veterinare Alba au descoperit numeroase focare de pestã porcinã în mai multe gospodãrii ale localnicilor.

Notă: Alina FECHETE
Marţi, 23 Septembrie 2003 - 04:45 PM

AMOS News )


pus acum 17 ani
   
Teius
Administrator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1910
La data de 31.12.2003, ora 22.oo, pe peronul gării C.F.R.din oraşul Teiuş, judeţul Alba, un necunoscut a acostat-o pe B. T., de 17 ani, din comuna Prejmer, judeţul Braşov, şi după ce a condus-o în apropierea terasamentului căii ferate, prin violenţă, a întreţinut relaţii sexuale cu aceasta.
Acţionându-se operativ de poliţiştii din zona, autorul a fost identificat în persoana lui C. TEODOR, 42 ani, din oraşul Teiuş.
Cercetările continuă cu cel în cauză în stare de libertate.

2 ianuarie 2004

AMOS News )


pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la